Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@00:32:27 GMT

چرا صفحات پربیننده اینستاگرام بسته شدند؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۲۱۸۴

چرا صفحات پربیننده اینستاگرام بسته شدند؟

در یکی دو سال گذشته تعداد زیادی از صفحات پربیننده ورزشی در اینستاگرام فارسی با شکایت صاحبان حقوق تصویری لیگ های مختلف تعطیل شده‌اند.

به گزارش "ورزش سه"، اینستاگرام یک شبکه اجتماعی بسیار مشهور و موفق است و در ایران نیز کاربران بسیار زیادی دارد. حضور میلیون‌ها ایرانی در این شبکه اجتماعی منجر به این شده که هزاران نفر کسب و کارهای تازه‌ای را در بستر اینستاگرام تعریف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیج‌های (صفحات) ورزشی نیز بازاری بسیار داغ در اینستاگرام فارسی دارند و تعداد زیادی از علاقمندان به فوتبال به اداره صفحات، جذب دنبال کننده (فالوور) و دریافت آگهی مشغولند تا کسب و کارشان از این طریق پیش برود.


اما این بازار در یکی دو سال گذشته چالش های تازه‌ای را دنبال می‌کند؛ اینستاگرام به عنوان یک بستر انتشار ویدئوهای کوتاه، با فشار صاحبان تصاویر ورزشی با سختگیری حداکثری مانع از ادامه کار صفحاتی می‌شود که اقدام به انتشار تصاویر بدون اجازه می‌کنند. در این بین لیگ های معتبر اروپایی، لیگ قهرمانان اروپا، بازی‌های ملی و تحت پوشش کنفدراسیون‌های بین المللی نیز مشمول این قانون هستند و انتشار تصاویر این مسابقات بدون پرداخت حق آن با واکنش فوری از سوی اینستاگرام مواجه می‌شود. این لیگ‌ها با ایجاد دایره‌ای به نام آنتی پایرسی، و از طریق ربات‌ها و هوش مصنوعی به دقت مشغول رصد کردن صفحات مختلف در اینستاگرام هستند و در صورت تخلف بعد از اعلام اخطار، اقدام به بستن صفحات می‌کنند.


در ماه‌های گذشته صفحات پربیننده زیادی که به اخطارها بی توجه بودند به دلیل انتشار ویدئوهای از لیگ های تحت قرارداد با بی این اسپورت ، کمیته بین المللی المپیک ،فیفا و ... امتیاز فعالیت در اینستاگرام را از دست داده و تلاش آنها برای مکاتبه با دفتر مرکزی این شبکه اجتماعی نیز بی سرانجام مانده است. این بخشی از یک قاعده جهانی است که برای محافظت از حقوق فوتبال و ورزش انجام می‌شود. به این ترتیب که اگر شما خواستار انتشار ویدئوهای مربوطه باشید باید اجازه لازم را از نهاد صاحب آن اثر دریافت کنید. چیزی که در ایران به حق پخش اینترنتی مشهور است.

 

اعداد و ارقام این تجارت، هزینه اصلی فوتبال در هر کشوری را به دوش می‌کشد و بنابراین به طور مثال تعجب نمی‌کنیم وقتی می‌خوانیم لالیگا امسال یک و نیم میلیارد دلار پول بین باشگاه‌های اسپانیایی تقسیم کرده است. این مبلغ شامل حق پخش تلویزیونی، حق پخش اینترنتی و سایر استفاده‌هایی است که از تصاویر مسابقات فوتبال می‌شود. همچنین امتیاز تصاویر گل های مسابقات نیز با شرایط متفاوت به متقاضیان عرضه می‌شود.


در ایران موضوع تازه‌ای به نام حق پخش اینترنتی به قصد جبران بخشی از خلا حق پخش تلویزیونی در دستور کار فدراسیون فوتبال قرار گرفته است که بعنوان یک رویکرد تازه باید مورد حمایت کاربران و علاقمندان به فونبال قرار بگیرد.

 

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: چندی پیش یکی از خواننده‌های سرشناس کشور به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که صفحه‌ای جعلی با نام و تصاویر او در یکی از شبکه‌های اجتماعی ساخته شده و گرداننده یا گردانندگان این صفحه اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از طرفداران این خواننده کرده‌اند.

وی با بیان اینکه با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله تیمی از کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند، گفت: در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار دنبال‌کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت این خواننده معروف فعالیت دارد. این صفحه با جعل هویت شاکی و با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی‌بضاعت از کاربران کلاهبرداری کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: کارآگاهان سایبری پلیس فتای پایتخت با بهره‌گیری از روش های علمی، مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمالی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

وی افزود: این فرد در مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف کرد. او انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای‌ مجازی عنوان کرد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه برای متهم پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: این فرد به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

کد خبر 848377 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم پلیس فتا اینترنت - اینستاگرام حوادث ایران

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو 
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • شناسایی صفحات جعلی توسط احراز هویت + فیلم
  • عکس | جواد کاظمیان با رضا مالدینی تمرین می کند!